Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Microorganisms and microalgae as sources of pigments for food use: a scientific oddity or an industrial reality?
 
 
Titel: Microorganisms and microalgae as sources of pigments for food use: a scientific oddity or an industrial reality?
Auteur: Dufossé, Laurent
Galaup, Patrick
Yaron, Anina
Arad, Shoshana Malis
Blanc, Philippe
Chidambara Murthy, Kotamballi N.
Ravishankar, Gokare A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 16 (2005) nr. 9 pagina's 18 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland