Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Fish byproducts as a sustainable source of glycosaminoglycans: Extraction processes, food applications, nutraceutical advancements, and challenges
 
 
Titel: Fish byproducts as a sustainable source of glycosaminoglycans: Extraction processes, food applications, nutraceutical advancements, and challenges
Auteur: Paththuwe Arachchi, Maduni Jayahansi
Subash, Athira
Bamigbade, Gafar Babatunde
Abdin, Mohamed
Ulla, Naeem
Ayyash, Mutamed
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland