Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Faba bean protein: Chemical composition, functionality, volatile compounds, and applications in food production
 
 
Titel: Faba bean protein: Chemical composition, functionality, volatile compounds, and applications in food production
Auteur: Thomsen, Jacob
Rao, Jiajia
Chen, Bingcan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland