Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the nutritional value of functional molecules for food processing using tissue and organoid models
 
 
Titel: Evaluating the nutritional value of functional molecules for food processing using tissue and organoid models
Auteur: Wan, Andrew C.A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland