Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Physical fields assisted frying technologies for reducing oil content of fried food
 
 
Titel: Physical fields assisted frying technologies for reducing oil content of fried food
Auteur: Huang, Xiaoyu
Wu, Gangcheng
Liang, Xin
Li, Hui
Zhang, Hui
Jin, Qingzhe
Wang, Xingguo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland