Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Pectin and pectic oligosaccharides (POS): Recent advances for extraction, production, and its prebiotic potential
 
 
Titel: Pectin and pectic oligosaccharides (POS): Recent advances for extraction, production, and its prebiotic potential
Auteur: Alencar, Joseane Cardoso Gomes de
Pinto, Géssica Thailane da Silva
Cerqueira e Silva, Klycia Fidelis
Santos, Juan Messias Souza
Hubinger, Miriam Dupas
Bicas, Juliano Lemos
Maróstica Junior, Mário Roberto
Petkowicz, Carmen Lúcia de Oliveira
Paulino, Bruno Nicolau
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland