Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Phytophagous probiotic foods: Exploring the intersection of characteristics, quality implications, health benefits, and market dynamics
 
 
Titel: Phytophagous probiotic foods: Exploring the intersection of characteristics, quality implications, health benefits, and market dynamics
Auteur: Niamah, Alaa Kareem
Gddoa Al-Sahlany, Shayma Thyab
Abdul-Sada, Hussein Katai
Prabhakar, Pawan
Tripathy, Soubhagya
Dadrwal, Basant Kumar
Singh, Smita
Verma, Deepak Kumar
Gupta, Alok Kumar
Shukla, Rakesh Mohan
Thakur, Mamta
Patel, Ami R.
Utama, Gemilang Lara
Chávez González, Mónica L.
Srivastav, Prem Prakash
Hassan Alhilfi, Wissal Audah
Sandoval-Cortés, José
Aguilar, Cristobal Noe
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 154 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland