Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Insoluble residues from soybean, rice, oat and almond -based beverage: Landscape of the product category, chemical characterisation and valorization in the food industry
 
 
Titel: Insoluble residues from soybean, rice, oat and almond -based beverage: Landscape of the product category, chemical characterisation and valorization in the food industry
Auteur: Esposito, Marilena
Battacchi, Dario
Castigliego, Thomas
Lovatti, Emanuele
Re, Margherita
Nava, Christian
Rizzo, Martina
Rondena, Marinella
Papini, Antonio
Pettinaroli, Costanza
Pignatelli, Davide
Salvi, Samuele
Tomasi, Massimo
Scarafoni, Alessio
Scaglia, Barbara
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland