Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lactobacillus fermentation on the structural feature, physicochemical property, and bioactivity of plant and fungal polysaccharides: A review
 
 
Titel: Effect of Lactobacillus fermentation on the structural feature, physicochemical property, and bioactivity of plant and fungal polysaccharides: A review
Auteur: Wang, Zichao
Zheng, Yi
Zhou, Xueyan
Wang, Xueqin
Liu, Xirui
Wang, Qiong
Zhao, Renyong
Gao, Minjie
Li, Zhitao
Feng, Yingjie
Xu, Yongming
Li, Na
Xu, Minwei
Sun, Qi
Wang, Qi
Yang, Jinchu
An, Lemei
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 148 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland