Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Water absorption behavior of starch: A review of its determination methods, influencing factors, directional modification, and food applications
 
 
Titel: Water absorption behavior of starch: A review of its determination methods, influencing factors, directional modification, and food applications
Auteur: Zhang, Jingwei
Tao, Li
Yang, Shenglong
Li, Ye
Wu, Qi
Song, Shixin
Yu, Lei
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland