Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Effect of enzymatic hydrolysis combined with processing on allergenicity of food allergens
 
 
Titel: Effect of enzymatic hydrolysis combined with processing on allergenicity of food allergens
Auteur: Pang, Lidong
Liu, Ming
Li, Xiao
Guo, Ling
Man, Chaoxin
Yang, Xinyan
Jiang, Yujun
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland