Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Chemical components and health benefits of Rubus suavissimus S. Lee (Chinese sweet tea) and the production method of rubusoside
 
 
Titel: Chemical components and health benefits of Rubus suavissimus S. Lee (Chinese sweet tea) and the production method of rubusoside
Auteur: Liu, Mengyao
Wang, Pengyun
Zhao, Baolong
Gao, Xin
Meng, Nan
Li, Jinchen
Sun, Jinyuan
Lu, Weihong
Sun, Baoguo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland