Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Advances in the formation mechanism, influencing factors and applications of egg white gels: A review
 
 
Titel: Advances in the formation mechanism, influencing factors and applications of egg white gels: A review
Auteur: Zang, Jianwei
Zhang, Yuanyuan
Pan, Xiaoyang
Peng, Dayong
Tu, Yonggang
Chen, Jiguang
Zhang, Qingfeng
Tang, Daobang
Yin, Zhongping
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 138 () nr. C pagina's 417-432
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland