Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Advanced in situ analytical techniques: Opening the door for the structural analysis of starch and its food applications
 
 
Titel: Advanced in situ analytical techniques: Opening the door for the structural analysis of starch and its food applications
Auteur: Wu, Zhen
Li, Sheng
Chen, Gang
Wang, Yongde
Li, Hong
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 138 () nr. C pagina's 57-73
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 56 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland