Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Robotics and sensing technologies in red meat processing: A review
 
 
Titel: Robotics and sensing technologies in red meat processing: A review
Auteur: Aly, Basem Adel
Low, Tobias
Long, Derek
Baillie, Craig
Brett, Peter
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's 142-155
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland