Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Towards designing dysphagia foods: Recent advances in influencing factors and computer modeling for the swallowing of thickened fluids
 
 
Titel: Towards designing dysphagia foods: Recent advances in influencing factors and computer modeling for the swallowing of thickened fluids
Auteur: Liu, Shuhan
Qiao, Dongling
Cheng, Zihang
Xie, Fengwei
Zhao, Siming
Zhang, Binjia
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's 17-30
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland