Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Potential nano bacteriostatic agents to be used in meat-based foods processing and storage: A critical review
 
 
Titel: Potential nano bacteriostatic agents to be used in meat-based foods processing and storage: A critical review
Auteur: Zhang, Lan
Zhang, Min
Mujumdar, Arun S.
Yu, Dongxing
Wang, Haixiang
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's 77-90
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland