Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  NMR-cooking: monitoring the changes in meat during cooking by low-field 1H-NMR
 
 
Titel: NMR-cooking: monitoring the changes in meat during cooking by low-field 1H-NMR
Auteur: Micklander, Elisabeth
Peshlov, Boyan
Purslow, Peter P
Engelsen, Søren B
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 9-10 pagina's 6 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland