Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Food applications of probiotic yeasts; focusing on their techno-functional, postbiotic and protective capabilities
 
 
Titel: Food applications of probiotic yeasts; focusing on their techno-functional, postbiotic and protective capabilities
Auteur: Sadeghi, Alireza
Ebrahimi, Maryam
Shahryari, Sara
Kharazmi, Mohammad Saeed
Jafari, Seid Mahdi
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's 278-295
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland