Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
 
  How non-thermal processing treatments affect physicochemical and structural attributes of tuber and root starches?
 
 
Titel: How non-thermal processing treatments affect physicochemical and structural attributes of tuber and root starches?
Auteur: Rostamabadi, Hadis
Rohit, Thirumdas
Karaca, Asli Can
Nowacka, MaƂgorzata
Colussi, Rosana
Feksa Frasson, Sabrina
Aaliya, Basheer
Valiyapeediyekkal Sunooj, Kappat
Falsafi, Seid Reza
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's 217-237
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland