Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Beyond aroma: A review on advanced extraction processes from rosemary (Rosmarinus officinalis) and sage (Salvia officinalis) to produce phenolic acids and diterpenes
 
 
Titel: Beyond aroma: A review on advanced extraction processes from rosemary (Rosmarinus officinalis) and sage (Salvia officinalis) to produce phenolic acids and diterpenes
Auteur: Pizani, Rodrigo S.
Viganó, Juliane
de Souza Mesquita, Leonardo M.
Contieri, Letícia S.
Sanches, Vitor L.
Chaves, Jaísa O.
Souza, Mariana C.
da Silva, Laise C.
Rostagno, Maurício A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's 245-262
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland