Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
 
  The potential of nonthermal techniques to achieve enzyme inactivation in fruit products
 
 
Titel: The potential of nonthermal techniques to achieve enzyme inactivation in fruit products
Auteur: Basak, Somnath
Chakraborty, Snehasis
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's 114-129
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland