Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Fabricating low glycaemic index foods: Enlightened by the impacts of soluble dietary fibre on starch digestibility
 
 
Titel: Fabricating low glycaemic index foods: Enlightened by the impacts of soluble dietary fibre on starch digestibility
Auteur: Zhou, Zhenjiang
Ye, Fayin
Lei, Lin
Zhou, Siyuan
Zhao, Guohua
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 110-122
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland