Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Diffusional characteristics of food protein-based materials as nutraceutical delivery systems: A review
 
 
Titel: Diffusional characteristics of food protein-based materials as nutraceutical delivery systems: A review
Auteur: Teimouri, Shahla
Kasapis, Stefan
Dokouhaki, Mina
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 201-210
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland