Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Current status and potentiality of class II bacteriocins from lactic acid bacteria: structure, mode of action and applications in the food industry
 
 
Titel: Current status and potentiality of class II bacteriocins from lactic acid bacteria: structure, mode of action and applications in the food industry
Auteur: Yi, Yanglei
Li, Ping
Zhao, Fan
Zhang, Tingting
Shan, Yuanyuan
Wang, Xin
Liu, Bianfang
Chen, Yujie
Zhao, Xin
Lü, Xin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's 387-401
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland