Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
 
  The evolution of knowledge on seafood spoilage microbiota from the 20th to the 21st century: Have we finished or just begun?
 
 
Titel: The evolution of knowledge on seafood spoilage microbiota from the 20th to the 21st century: Have we finished or just begun?
Auteur: Anagnostopoulos, Dimitrios A.
Parlapani, Foteini F.
Boziaris, Ioannis S.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's 236-247
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland