Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Interactions between nanoparticle-based food additives and other food ingredients: A review of current knowledge
 
 
Titel: Interactions between nanoparticle-based food additives and other food ingredients: A review of current knowledge
Auteur: Moradi, Mehran
Razavi, Roghayieh
Omer, Abdullah Khalid
Farhangfar, Azra
McClements, David Julian
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's 75-87
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland