Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Recent developments in valorisation of bioactive ingredients in discard/seafood processing by-products
 
 
Titel: Recent developments in valorisation of bioactive ingredients in discard/seafood processing by-products
Auteur: Ozogul, Fatih
Cagalj, Martina
Šimat, Vida
Ozogul, Yesim
Tkaczewska, Joanna
Hassoun, Abdo
Kaddour, Abderrahmane Ait
Kuley, Esmeray
Rathod, Nikheel Bhojraj
Phadke, Girija Gajanan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 559-582
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland