Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in microstructure characterization of fried foods: Different frying techniques and process modeling
 
 
Titel: Recent advances in microstructure characterization of fried foods: Different frying techniques and process modeling
Auteur: Dehghannya, Jalal
Ngadi, Michael
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 786-801
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland