Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of bioactive compounds from fruit and vegetable by-products for food application – A review
 
 
Titel: Encapsulation of bioactive compounds from fruit and vegetable by-products for food application – A review
Auteur: Marcillo-Parra, Verónica
Tupuna-Yerovi, Diego Santiago
González, Zulay
Ruales, Jenny
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 11-23
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland