Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
 
  The role and impact on quality of exogenous and endogenous lipids during sponge cake making
 
 
Titel: The role and impact on quality of exogenous and endogenous lipids during sponge cake making
Auteur: Pycarelle, Sarah C.
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's 158-166
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland