Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Maillard-driven chemistry to tune the functionality of pea protein: Structure characterization, site-specificity, and aromatic profile
 
 
Titel: Maillard-driven chemistry to tune the functionality of pea protein: Structure characterization, site-specificity, and aromatic profile
Auteur: Zha, Fengchao
Gao, Kun
Rao, Jiajia
Chen, Bingcan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's 658-671
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland