Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Oral processing of bread: Implications of designing healthier bread products
 
 
Titel: Oral processing of bread: Implications of designing healthier bread products
Auteur: Gao, Jing
Zhou, Weibiao
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's 720-734
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland