Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Basic principles in starch multi-scale structuration to mitigate digestibility: A review
 
 
Titel: Basic principles in starch multi-scale structuration to mitigate digestibility: A review
Auteur: Chi, Chengdeng
Li, Xiaoxi
Huang, Shuangxia
Chen, Ling
Zhang, Yiping
Li, Lin
Miao, Song
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's 154-168
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland