Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Nano spray drying of food ingredients; materials, processing and applications
 
 
Titel: Nano spray drying of food ingredients; materials, processing and applications
Auteur: Jafari, Seid Mahdi
Arpagaus, Cordin
Cerqueira, Miguel A.
Samborska, Katarzyna
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's 632-646
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland