Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Colloidal nutrition science to understand food-body interaction
 
 
Titel: Colloidal nutrition science to understand food-body interaction
Auteur: Lu, Wei
Nishinari, Katsuyoshi
Phillips, Glyn O.
Fang, Yapeng
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's 352-364
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland