Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Review on fat replacement using protein-based microparticulated powders or microgels: A textural perspective
 
 
Titel: Review on fat replacement using protein-based microparticulated powders or microgels: A textural perspective
Auteur: Kew, Ben
Holmes, Melvin
Stieger, Markus
Sarkar, Anwesha
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 457-468
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland