Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Olive oil quality and authenticity: A review of current EU legislation, standards, relevant methods of analyses, their drawbacks and recommendations for the future
 
 
Titel: Olive oil quality and authenticity: A review of current EU legislation, standards, relevant methods of analyses, their drawbacks and recommendations for the future
Auteur: Conte, Lanfranco
Bendini, Alessandra
Valli, Enrico
Lucci, Paolo
Moret, Sabrina
Maquet, Alain
Lacoste, Florence
Brereton, Paul
García-González, Diego Luis
Moreda, Wenceslao
Gallina Toschi, Tullia
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 105 () nr. C pagina's 483-493
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland