Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Micro and nano-encapsulation of vegetable and essential oils to develop functional food products with improved nutritional profiles
 
 
Titel: Micro and nano-encapsulation of vegetable and essential oils to develop functional food products with improved nutritional profiles
Auteur: Delshadi, Rana
Bahrami, Akbar
Tafti, Abolfazl Golshan
Barba, Francisco J.
Williams, Leonard L.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's 72-83
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland