Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Innovative technologies for the production of food ingredients with prebiotic potential: Modifications, applications, and validation methods
 
 
Titel: Innovative technologies for the production of food ingredients with prebiotic potential: Modifications, applications, and validation methods
Auteur: Hurtado-Romero, Alejandra
Del Toro-Barbosa, Mariano
Garcia-Amezquita, Luis Eduardo
García-Cayuela, Tomás
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's 117-131
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland