Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Green strategies for active food packagings: A systematic review on active properties of graphene-based nanomaterials and biodegradable polymers
 
 
Titel: Green strategies for active food packagings: A systematic review on active properties of graphene-based nanomaterials and biodegradable polymers
Auteur: Carvalho, Anna Paula Azevedo de
Conte Junior, Carlos Adam
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 130-143
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland