Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Cold plasma treatment of dairy proteins in relation to functionality enhancement
 
 
Titel: Cold plasma treatment of dairy proteins in relation to functionality enhancement
Auteur: Sharma, Shruti
Singh, Rakesh k.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 102 () nr. C pagina's 30-36
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland