Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 38 gevonden artikelen
 
 
  A TCATA by modality approach to study the multisensory temporal profile of hop bitter and flavour products applied in lager
 
 
Titel: A TCATA by modality approach to study the multisensory temporal profile of hop bitter and flavour products applied in lager
Auteur: Dietz, Christina
Cook, David
Yang, Qian
Wilson, Colin
Ford, Rebecca
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland