Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Development of a new sensory analysis methodology for predicting wine aging potential. Application to champagne reserve wines
 
 
Titel: Development of a new sensory analysis methodology for predicting wine aging potential. Application to champagne reserve wines
Auteur: Le Menn, N.
Marchal, R.
Demarville, D.
Casenave, P.
Tempere, S.
Campbell – Sills, H.
de Revel, G.
Marchand, S.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland