Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Changes in flavour, emotion, and electrophysiological measurements when consuming chocolate ice cream in different eating environments
 
 
Titel: Changes in flavour, emotion, and electrophysiological measurements when consuming chocolate ice cream in different eating environments
Auteur: Xu, Yun
Hamid, Nazimah
Shepherd, Daniel
Kantono, Kevin
Spence, Charles
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 191-205
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland