Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Understanding consumer resistance to the consumption of organic food. A study of ethical consumption, purchasing, and choice behaviour
 
 
Titel: Understanding consumer resistance to the consumption of organic food. A study of ethical consumption, purchasing, and choice behaviour
Auteur: Kushwah, Shiksha
Dhir, Amandeep
Sagar, Mahim
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's 1-14
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland