Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing features
 
 
Titel: Impact of texture TDS and flavour TDS tasks and of chocolate-chip biscuit characteristics on oral processing features
Auteur: Rizo, A.
Jimenez-Pérez, I.
Camacho-García, A.
Fiszman, S.
Pérez-Soriano, P.
Tarrega, A.
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 76 (2019) nr. C pagina's 109-117
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland