Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Impact of nutritional claims on consumer preferences for bread with varied fiber and salt content
 
 
Titel: Impact of nutritional claims on consumer preferences for bread with varied fiber and salt content
Auteur: Gębski, Jerzy
Jezewska-Zychowicz, Marzena
Szlachciuk, Julita
Kosicka-Gębska, Małgorzata
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 76 (2019) nr. C pagina's 91-99
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland