Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Oral processing behavior of drinkable, spoonable and chewable foods is primarily determined by rheological and mechanical food properties
 
 
Titel: Oral processing behavior of drinkable, spoonable and chewable foods is primarily determined by rheological and mechanical food properties
Auteur: Aguayo-Mendoza, Monica G.
Ketel, Eva C.
van der Linden, Erik
Forde, CiarĂ¡n G.
Piqueras-Fiszman, Betina
Stieger, Markus
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's 87-95
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland