Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Oral processing behavior and dynamic sensory perception of composite foods: Toppings assist saliva in bolus formation
 
 
Titel: Oral processing behavior and dynamic sensory perception of composite foods: Toppings assist saliva in bolus formation
Auteur: van Eck, Arianne
Hardeman, Niels
Karatza, Niki
Fogliano, Vincenzo
Scholten, Elke
Stieger, Markus
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's 497-509
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland